√ Pamer Bojo - Nella Kharisma -->

Advertisement

Pamer Bojo - Nella Kharisma

Senin, 16 Desember 2019

Ad1

Ad2

Lirik Lagu Pamer Bojo

Pamer Bojo - Nella Kharisma ( MAU REQUES LAGU SILAHKAN TULIS DI KOLOM KOMENTAR ARTIKEL INI, NANTI SAYA SHARE DI FANSPAGE MUSIK DANGDUT KOPLO)

Lirik Lagu Pamer Bojo


Koyo ngene rasane wong kang nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng

Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti sprene suwene aku ngenteni

Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

sakno... sakno...

Dudu klambi anyar sing nang njero kamar
Nanging bojo anyar sing mbok pamerke aku…

Sumber: Musixmatch

Tonton Musik Lainnya: Banyu Langit - Nella Kharisma

Tonton Video Official Pamer Bojo Versi Nella Kharisma