√ Banyu Langit - Nella Kharisma -->

Advertisement

Banyu Langit - Nella Kharisma

Senin, 16 Desember 2019

Ad1

Ad2

Video Musik Official Banyu Langit

Banyu Langit - Nella Kharisma  (MAU REQUES LAGU SILAHKAN TULIS DI KOLOM KOMENTAR ARTIKEL INI, NANTI SAYA SHARE DI FANSPAGE MUSIK DANGDUT KOPLO)

Lirik Lagu Banyu Langit


Sworo angin
Angin sing ngreridu ati
Ngelingake sliramu sing tak tresnani
Pengen nangis
Ngetokke eluh neng pipi
Suwe ra weruh
Senajan mung ono ngimpi
Ngalemo
Ngalem neng dadaku
Tambanono roso kangen neng atiku
Ngalemo
Ngalemo neng aku
Ben ra adem kesiram udaning dalu
Banyu langit
Sing ono nduwur kayangan
Watu gedhe
Kalingan mendunge udan
Telesono
Atine wong sing kasmaran
Setyo janji
Seprene tansah kelingan
Ademe gunung merapi purba
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purba
Sing neng langgran Wonosari Yogjokarto
Janjine lungane ra nganti suwe suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane
Udan gerimis
Telesono klambi iki
Jroning dodo
Ben ra garing ngekep janji
Ora lamis…

Sumber: Musixmatch

Tonton Video Dangdut Lainnya: GURAUAN BERKASIH - Nella Kharisma

Video Musik Official Banyu Langit