√ Cidro - DIDI kEMPOT -->

Advertisement

Cidro - DIDI kEMPOT

Senin, 16 Desember 2019

Ad1

Ad2

Cidro - DIDI kEMPOT

Cidro - DIDI kEMPOT (MAU REQUES LAGU SILAHKAN TULIS DI KOLOM KOMENTAR ARTIKEL INI, NANTI SAYA SHARE DI FANSPAGE MUSIK DANGDUT KOPLO)

Lirik Musik Dangdut Cidro


wes samestine ati iki nelongso
wong seng tak tresnani mblenjani janji
opo ora eling naliko semono
kebak kembang wangi jeroning dodo
kepiye meneh iki pancen nasib ku
kudu nandang loro koyo mengkene
remuk ati iki yen eling janjine
ora ngiro jebul lamis wae
dek opo salah awakku iki
kowe nganti tego mblenjani janji
opo mergo kahanan uripku iki
mlarat bondo seje karo uripmu
aku nelongso mergo ke bacut tresno
ora ngiro saikine cidro
wes samestine ati iki nelongso
wong seng tak tresnani mblenjani janji
opo ora eling naliko semono
kebak kembang wangi jeroning dodo
kepiye maneh iki pancen nasib ku
kudu nandang loro…

Sumber: Musixmatch

Tonton Musik Dangdut LainnyaSEBATAS TEMAN (OFFICIAL LYRIC VIDEO) - GUYON WATON

Video Musik Cidro