√ Balungan Kere - NDARBOY GENK -->

Advertisement

Balungan Kere - NDARBOY GENK

Senin, 16 Desember 2019

Ad1

Ad2

Lirik Lagu Musik Dangdut Balungan Kere

Balungan Kere - NDARBOY GENK (MAU REQUES LAGU SILAHKAN TULIS DI KOLOM KOMENTAR ARTIKEL INI, NANTI SAYA SHARE DI FANSPAGE MUSIK DANGDUT KOPLO)

Lirik Lagu Musik Dangdut Balungan Kere

Biyen aku tau kelangan
Nganti saiki isih kelingan
Kowe seng tak anti anti
Bebrayan tekaning pati jebule mblenjani janji

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo isuk sore nanging kowe sambat wae
Jaremu balungan kere

Opo pancen wes nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnoku mbok sepelekke

Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane Gusti
Senajan atiku wes bubrah kandeli gone ibadah
Gusti seng paringi berkah

Senajan balungan kere ora kendo nyambut gawe
Senajan dalan ra alus seng penting wani terus

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo esuk sore nanging kowe sambat wae
Jaremu balungan kere
Opo pancen…

Sumber: Musixmatch

Lirik dan Video Lainnya: GURAUAN BERKASIH

Video Musik Lagu Dangdut Balungan Kere